Image Alt

O modalitate mai bună de a-ți găsi următorul nume de domeniu

Realizare site web - Creare site web

O modalitate mai bună de a-ți găsi următorul nume de domeniu

Unul din primii pași în construirea unui site web este alegerea unui nume de domeniu – unul care este memorabil și care spune oamenilor cine ești. Este prima parte a site-ului tău pe care oamenii o întâlnesc, astfel încât vei dori ca aceasta să fie potrivită.

Crearea unui nume de domeniu

Iată cum poți găsi un nume de domeniu ușor de remarcat:

  • Creează cuvinte noi. Poți crea cuvinte noi atrăgătoare, așa cum au făcut-o Google, Bing și Yahoo
  • Utilizează cuvinte existente. Poți utiliza un tezaur pentru a găsi cuvinte interesante care se potrivesc cu marca agenției tale.
  • Utilizează generatoare de nume de domeniu. Aceste instrumente te pot ajuta să creezi un nume de domeniu unic și ușor de marcat, de la ideile și cuvintele tale de domeniu, inițiale.

Ușor de tastat

Gândește-te la unul dintre cele mai populare site-uri din lume. Ce îți vine în minte? Google, Facebook, Twitter, Instagram, Yahoo, CNN… Un lucru mare pe care îl au în comun este că sunt ușor de scris.

Vizitatorii tăi trebuie să aibă posibilitatea să indroducă numele de domeniu fără probleme. Ultimul lucru pe care dorești este ca potențialii vizitatori să ajungă pe alt site web.

Ușor de pronunțat

La fel de ușor ca numele domeniului să fie ușor de tastat, ar trebui să fie cât mai ușor de pronunțat.

Acest lucru facilitează vizitatorilor să-ți pronunțe numele de domeniu și totodată, ușurează partajarea site-ului cu prietenii și potențialii clienți.

Ia în considerare utilizarea cuvintelor cheie

Cuvintele cheie te pot ajuta să-ți îmbunătățești SEO – trebuie să pășești cu atenție aici! Dacă încerci să introduci cuvinte cheie în domeniul tău, acesta se întâmplă ca fiind generic. Dacă alegi să utilizezi cuvinte cheie, poziționează-le la începutul domeniului ales. Primele cuvinte alle domeniului sunt cele mai puternice pentru poziționarea în clasamentul Google. Poți găsi cuvinte cheie cu instrumente precum Google Keyword Planner sau Keywordtool.io.

Call Now Button